Ines

Over mij...

Hallo, blij je te leren kennen! 
Ik ben Ines.
  
Zes jaar geleden studeerde ik af als kinesist, waarna ik mezelf ging bijscholen in manuele en myofasciale therapie (dry needling). Daarnaast ben ik me vooral gaan verdiepen in de zorg voor de vrouw voor, tijdens en na de zwangerschap. Al sinds kleinsaf spendeer ik vele uren op de dansvloer. Lesgeven in diverse dans was lange tijd mijn roeping, maar enkele jaren geleden schoolde ik me ook om tot ik yoga en Pilates instructor.

  
Ik vind bewegen super plezant en ben gek op lopen, yoga, Pilates, fietsen, zwemmen, skiën, hiken … . Mijn liefde voor sport wil ik graag met jou delen en jou helpen om op een gezonde manier te bewegen. 


In mijn praktijk merkte ik op dat mensen vaak van goede wil zijn om fit te worden, maar soms met kleine kwaaltjes terugkomen van een groepsles. Vaak zitten die lessen stampvol en er is nauwelijks aandacht voor het individu. Anderzijds wordt de focus te weinig gelegd op wat echt goed en veilig is voor je lichaam en gaan de mensen zich soms overbelasten. De motivatie om daarna terug te keren is nadien helaas snel zoek ... . 
 
Daarom pak ik mijn lessen op een andere manier aan. We sporten enkel in kleine groepen want alleen zo kan ik iedereen de aandacht geven die je tijdens een sportles verdient! 

  
Je bent dus meer dan welkom om mee te genieten met een uurtje Pilates, ongeacht je leeftijd of trainingsniveau. En ook speciaal voor jullie - kersverse mama’s en mama’s in wording - voorzie ik een leuke lessenreeks Healthy Mommy of Healthy Mommy-to-be.

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!