Aanbod

Gemotiveerd om mee te sporten? Ontdek hieronder welke groepsles het best bij je past. 

Groepsles

Healthy Pilates

Pilates door de ogen van een kinesitherapeut! We werken vanuit onze eigen kracht en lichaamsgewicht. Hierdoor worden onze spieren op een verantwoorde manier uitgedaagd  zonder te overbelasten. Stabiliteit en evenwicht staan steeds centraal. De focus in deze les zal liggen op een goede houding van je nek, boven- en onderrug en dat terwijl we lekker gaan zweten.


Pilates

Prenatale Pilates/Healthy Mommy-to-be

De ideale les voor alle mama's in wording. Tijdens de 9 maanden voorafgaand aan de geboorte van je kindje maakt je lijf grote veranderingen door, zowel fysiek als emotioneel. Daarom is het belangrijk zorg te dragen voor jezelf,  je lichaam krachtig te maken, tot rust te brengen en voor te bereiden op een uitdagende nieuwe levensfase. Met een combinatie van Pilates en ademhalingsoefeningen, wil ik jou helpen je lichaam sterker en soepeler te maken.


Prenataal yoga

Healthy Mommy

Ben je 2 tot 12 maanden geleden bevallen? Heb je al enkele postnatale kinesessies gekregen maar wil je graag nog wat verder werken aan je strakke buik, een stevig spierkorset en goede conditie? Dan is deze lessenreeks iets voor jou. In 4 sessies trainen we samen met je baby op uithouding en kracht van je bekkenbodem, buikspieren en rugspieren. 

Deze les is momenteel niet beschikbaar

Healthy Mommy

Healthy Yoga

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Hiermee stap je steevast buiten na een les Healty Yoga. We bewegen in een constante flow. Er wordt gewerkt aan je lenigheid, souplesse, kracht en stabiliteit. Ieder volgens zijn of haar mogelijkheden, maar steeds met aandacht voor je ademhaling. Op die manier zal niet enkel je lichaam maar je onze geest volledig ontspannen. Namasté!

Deze les is momenteel niet beschikbaar

Yoga

Prijzen

Lessenreeksen

Mini-reeks (3 lessen)                         €37,5
Volledige reeks (4 lessen)                 €50
Losse les (indien les niet volzet)      €15

Online lessen

Healthy Yoga @Home                         €40 voor 10 lessen (€4/les)
Healthy Pilates @Home                      €48 voor 12 lessen (€4/les)
Healthy Mommy-to-be @Home         €12 voor 3 lessen (€4/les)

Individuele begeleiding

Clinical Pilates                                        €55/uur